Art Rock Cafe

Hej alla vänner av den ädlare musiken! GARF har nu det stora nöjet att presentera ”Art Rock Cafe”, en träffpunkt för oss som älskar progressiv musik. I samarbete med studieförbundet Sensus har föreningen fått tillgång till ”Gårdascenen”. Tanken är att vi ska kunna träffas under trivsamma former och lyssna på musik. Vi anordnar lyssnarträffar, livespelningar, releasepartyn, quiz och svamlar rent allmänt om musik och andra tokigheter.

Att besöka ARC kostar bara ett glatt humör men du måste vara medlem. Du får ett medlemskort vid ditt första besök. Enklaste sättet att registrera sig är att skicka ett mejl till info@garf.eu med dina personuppgifter (namn, adress, födelsedata (ååmmdd), telefon, mejl). Du kan också gå med i gruppen ”Art Rock Cafe” på Facebook och lämna dina personuppgifter vi ditt första besök.

Så varmt välkomna ska ni vara allesammans till ”Art Rock Cafe”. Lättare mat, kaffe, läsk, öl och vin kommer att finnas för en blygsam slant. Ta gärna med er någon favoritplatta (CD/vinyl) som ni vill dela med er av… och vem vet, kanske har vi någon spännande nyhet att berätta för er...

Tid: första lördagen i varje månad, kl 18–23

Plats: Fabriksgatan 32, Gårda, Göteborg

 

Copyright © All Rights Reserved info@garf.eu